IVAPOOL pH plus granulat 5 kg

Nema na skladištu
Šifra: PHPLUSG5
Kratki opis:

Sredstvo za povećanje pH vrijednosti vode u bazenima i fontanama

112,50 kn
Za recenziju proizvoda nagrađujemo vas sa 3 boda!
Sredstvo za povećanje pH vrijednosti vode u bazenima i fontanama IVAPOOL - pakiranje 5 kg
Sredstvo za povećanje pH vrijednosti vode u bazenima i fontanama IVAPOOL - pakiranje 5 kg

Sredstvo za povećanje pH vrijednosti vode u bazenima i fontanama.

Upotrebljava se za povećanje pH vrijednosti bazenske vode iz kiselog područja (ispod pH 7) u optimalno područje (7,2-7,6) iz razloga što je ta vrijednost najbliža pH vrijednosti kože.
Voda niske pH vrijednosti korozivno djeluje na metale, nagriza bakrene fitinge i grijače te uzrokuje taloženje oksida metala na površinama bazena (manifestira se u obliku mrlja). Također dolazi i do nagrizanja betona i mase za fugiranje između pločica.

Savjet:
Kod ručnog doziranja, preporučuje se sredstvo prethodno otopiti u vodi u posebnoj posudi (20%-tna otopina, npr. 0,1 kg otopiti u 0,5 litara vode), te tu otopinu uliti u bazen na više mjesta uz istovremeni rad cirkulacione crpke.
Osim povećanja pH vrijednosti, IVAPOOL pH plus granulat spriječava koroziju metala, štiti bakrene dijelove od nagrizanja, te utječe na povećanje alkaliteta vode.

DOZIRANJE:

  • za povećanje pH vrijednosti vode za 0,1 potrebno je dodati cca 0,1 kg IVAPOOL pH plus granulata na 10m³ vode - točna količina određuje se ekspirimentalno jer ovisi o tvrdoći i sastavu vode.

Pakiranje: kanta, 5 kilograma

Cijena po jedinici mjere: 22,50 kn/kg

Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun