Ponovno imamo mogućnost dostave proizvoda iz grupa Tretman bazenske vode i Sredstva za čišćenje bazena, no za njih je, putem maila info@svijetvode.com ili pozivom na broj 01/2881-109, potrebno zatražiti ponudu. U upitu je, osim naziva i potrebne količine pojedinog proizvoda, potrebno navesti i poštanski broj mjesta u koje se ti proizvodi trebaju isporučiti. Našu ponudu ćete u kratkom roku dobiti na vašu mail adresu.

Dostavu tih proizvoda nam sada radi Intereuropa, a sve ostale proizvode iz naše ponude i dalje dostavlja Overseas Express.

S obzirom da je cijena dostave Intereuropom proizvoda iz grupa Tretman bazenske vode i Sredstva za čišćenje bazena znatno veća nego što je bila kada smo te proizvode dostavljali Overseas Expressom, nažalost, za njih više nismo u mogućnosti osigurati besplatnu dostavu u narudžbama većim od 1.000,00 kn.

Nadamo se da ćemo uskoro uspjeti osigurati povoljnije cijene dostave i za proizvode iz te dvije grupe proizvoda, a o bilo kakvoj promjeni ćemo vas pravodobno obavijestiti.

Vaš svijetvode.com