Dostava

BESPLATNA DOSTAVA

Za jednokratne narudžbe iznad 130,00 € / 979,49 kn, dostava na području Republike Hrvatske je besplatna!


Cijena dostave iskazana je u eurima (€) i uključuje PDV.

Dostava naručenih proizvoda po plaćenim narudžbama, organizirana je preko tvrtke Overseas Trade Co Ltd. d.o.o. (Overseas Express).

U kojem roku otpremamo pošiljke?

  • 1 - 2 radna dana po primitku vaše uplate na naš poslovni račun odnosno odobrenoj autorizaciji kreditne kartice

U kojem roku ćete primit pošiljku?

  • 1 - 5 radnih dana po primitku vaše uplate na naš poslovni račun odnosno odobrenoj autorizaciji kreditne kartice

Navedeni rokovi se ne odnose na proizvode za koje ste posebno obaviješteni o roku isporuke.

Subote, nedjelje i praznici se ne računaju u rok dostave. U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi ili u distribucijskom centru partnera koje je isti vratio Internetskoj trgovini svijetvode.com bez isporuke kupcu i sl.) Internetska trgovina svijetvode.com ne preuzima odgovornost na „prvi rizik" i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraće mogućem roku.

Molimo da prilikom preuzimanja kupljenih proizvoda provjerite eventualna oštećenja pošiljke i odmah ih reklamirate dostavljaču koji je istu dostavio.
Ne preuzimajte pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja, bez da se u prisustvu dostavljača uvjerite da su proizvodi neoštećeni.

U slučaju dobivanja oštećene pošiljke, potrebno je obavjestiti i djelatnike Internetske trgovine svijetvode.com kako bi se u što kraćem roku organizirala nova isporuka.

Ukoliko ne primite pošiljku u roku od 7 radnih dana od izvršenog plaćanja odnosno autorizacije kreditne kartice, molimo vas da nas o tome obavijestite.

Ukoliko iz nekog razloga ne preuzmete pošiljku te nam se ista vrati, novu dostavu ćemo ponovno naplatiti.
Isporuka proizvoda moguća je jedino na teritoriju Republike Hrvatske.

Ukoliko Internetska trgovina svijetvode.com nije u mogućnosti isporučiti naručeni proizvod ili ga nije u mogućnosti isporučiti u ugovorenom roku, o tome će obavijestiti kupca. Kupac može otkazati narudžbu ili pričekati dok proizvod bude ponovno dostupan.